4 коментара
 1. най-хубавото в този филм е привличането, което се усеща през цялото време между Кийра Найтли и Гийом Кале - докато са заедно, опитвайки се да не бъдат заедно. :)

  ReplyDelete
 2. нали :) другите двама просто се чудят какво извинение да намерят да се изчукат, а кийра и гийом направо струят от щастие, като са заедно. и как я подкрепяше за писането? просто красиво!

  ReplyDelete
 3. Сам Уъртингтън и Ева Мендес не бяха интересни, по-скоро бяха предвидими. да си хванеш първия влак от чувство за вина е такова посредствено клише. въпреки, че по едно време Мендес ме впечатли с "цял месец буквално се чукахме като животни" - това е супер интересна реакция след изневяра. :)

  ReplyDelete
 4. мен сам уъртингтън ме издразни в тоя филм: ама у безгръбначният. То си личи от хиляда километра, че му се ебе навън, какво се преструва и после: Обичам теее, мрън мрън. Да си каже какво му се прави и да хваща пътя, вместо момичето да отрязва заради него такъв прекрасен мъж.

  Лоялността е най-прекрасното нещо, но не когато си жертваме щастието за някой, който далеч не би се замислил особено ако е в такава ситуация

  ReplyDelete

Post a Comment