За менAвторът на този блог в едно изречение:

Непоправим идеалист, щастливо влюбена мечтателка; еvolutionary science geekзапален киноман, пристрастен читател, любител на карането на колело; на музиката, водата, морето, смеха и Красивото (в живота, в обектива, в хората); на блус рока и пътуванията с кола и мотор до повече и по-малко известни кътчета из България и света.Други типични черти (в малко повече от едно изречение)

Почитател съм на сарказма, черния хумор в Doctor Strangelove и Twin Peaks, както и на самоиронията. Поддръжник съм на правенето на здравословно количество грешки и глупости в живота, за да има после смисъл от взимането на правилните и сериозни решения. Никой не се е родил безгрешен, важното е да си взимаш правилните поуки и да приемаш гафовете като в онази реклама на Фанта- като повод за усмивка и нова идея.Обичам будните, добри по характер,с чувство за хумор и (критично) мислещи хора и гледам да стоя настрана от киселите и насъбрали жлъч люде, които смятат, че другите винаги са им длъжни за нещо в живота.

Обичам си работата и съм неприлично ранобуден работохолик (когато е нужно), но и лежерно мързелив отпочиващ (когато мога). Work hard, play hard (ако може без рап саундтрака).Mного обичам дискусиите/стимулиращите мислене споровe и винаги ме радват обмислени и добре аргументирани позиции- дори човекът да е на напълно противоположно мнение от моето. Ако обаче някой просто иска да се заяжда, сипе злоба и лишена от логика критика: съветвам да погледне картинката по-горе и тогава да пише- животът е прекалено интересен, за да губим време със злобни и безмислени коментари :)

Усмихнат и ползотворен ден