9 коментара
 1. :)
  за adapt не съжалявах. дано и това е въздейства.

  ReplyDelete
 2. аз още си я търся adapt

  ReplyDelete
 3. ApoloN say's :

  За да бъде един икономист добър , той първо трябва да бъде добър във всяко едно житейско отношение :)

  ReplyDelete
 4. :) Джон Наш е само един от многото черни лебеди, които показват, че има житейски отношения, които не са мерило за това колко добър икономист си.

  Иначе ако човек почете нещата писани от някои от най-големите умове в тази област му прави впечатление, че добрият икономист преди всичко ВИЖДА добре.

  Под повърхността на нещата и от всички възможни (неочевидни) гледни точки- кое, как и защо е оказало влияние върху дадено решение, действие, ситуация или резултат.

  ReplyDelete
 5. определено това предизвика интерес при мен, ще я намеря и ще я прочета, поздрави и до скоро

  ReplyDelete
 6. I found your post very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he enjoyed it as well!

  ReplyDelete
 7. Тази книга си заслужава всеки лев, който дадете, наистина трябва да се прочете. Не си мислете, че щом става дума за икономика, е нищо няма да разберете и че ще ви е скучна, точно обратното. Писателят е човек, който знае как да поднесе информацията така, че да успеете да вникнете в нея.Книгата поставя някои въпроси и за глобализацията.Също така икономистът проследява някои популярни, но погрешни изводи и ни показва, че понякога дори хората да знаят правилните факти, не винаги изводите им за тях отговарят на истината.Разкошна книга бих я прочела отново.

  ReplyDelete
 8. Хубаво казано, че "Животът е много повече от това, което може да бъде измерено от счетоводителите". Приятна статия.

  ReplyDelete

Post a Comment